Miksi Bruket?
Tarjoamme laadukasta ruokaa raaka-aineista tinkimättä!
Keittiömestarin Stig Holmbergin inspiroima ruoka sisältää tuoreita, sesongin parhaita raaka-aineita. Ruokalistamme tarjoavat monipuolisen valikoiman makuja. Lue alta meille tärkeistä arvoista, joilla Bruketin tunnusomainen makumaailma syntyy.
Olemme avoinna lounas- ja illallisaikaan.
LAATU
Meille tärkeää on valita raaka-aineet käyttötarkoituksen mukaan. Meille ensimmäinen kriteeri on raaka-aineen laatu ja sen jälkeen paikallisuus. Jos parhaan mahdollisen brisketin tekeminen tarkoittaa lihan tilaamista maailmalta, se tehdään. Vain paras on kyllin hyvää.
TULI
Tehdas tila, jossa olemme, on aina lämmennyt aidolla tulella ja sillä on ollut merkityksensä tuotteiden valmistuksessa. Niin on nytkin. Hiiligrilli luo oman uniikin makumaailmansa meidän valmistamiin tuotteisiin. Näin perinteet jatkuvat.
INTOHIMO
Ravintolan perustamisen lähtökohtana on ollut halu tehdä hyvää ruokaa rennolla fiiliksellä. Sellaista jota itse odottaa saavansa. Konstailematonta maukasta ruokaa.
TUNNELMA
Vanhan tehtaan patinoituneet seinät, kotoisa sisustus, ruuan hurmaava tuoksu ja lämpimän sävyiset valot luovat tunnelman, jota on vaikea toisintaa. Tule meille ja koe se itse!